top of page
Picture 2.png

„Земята не принадлежи на вас, вие принадлежите на земята.“

Това е мотото, което заедно с даровете предлагани панамският тероар, е вдъхновението на марката ни. Autentico Nativo® се корени в Панама и земята е отговорна за неговата същност. Нашето майсторство създава един от най-ексклузивните карибски ромове, отлежал в бъчви от бърбън в продължение на 15 и 20 години, за да осигури изключително качество.

 

Земята и околната среда в Панама допринасят за качеството на продукта, от изключителните условия за отглеждане на захарна тръстика до екстремните температури, които бъчвите изпитват по време на процеса на стареене. А насладата от всяка глътка гарантирана от майсторството на предците ни.

Picture 121.jpg
AUTENTICO NATIVO LOGO.png
1.png

Auténtivo Nativo е отлежал ром, направен от местна захарна тръстика, отгледана в богатата на минерали вулканична почва в региона Херера в Панама. За целта тя се събира ръчно, ферментира на място с помощта на един от най-доказаните майстори на ром в страната и се дестилира в наследени медни колонни казани на почти сто години, преди да отлежи в бъчви от бял американски дъб

1232.png

Пътуването започва в нашия завод с прибирането на реколтата от захарна тръстика. Панама е тропически рай със средни температури от 27 до 35 градуса и своите близо 500 реки изпъват суровия пейзаж. Това дава най-добрите условия за засаждане на захарна тръстика.

4.png
3.png

Нашето намерение е да извлечем 100% от соковете за захарната тръстика, за да бъдат подготвени за ферментация. В процеса на ферментация маята превръща меласата в етилов алкохол и други тайни съставки, което води до нашата специална формула. Целият процес на ферментация отнема приблизително 3 дни, и именно от това зависят характеристиките на крайния продукт.

Nativo Rum се дестилира в колони с медни плочи и непрекъсната дестилация. Всички плочи на концентраторната колона, която произвежда дестилата, са изработени от мед, за да гарантират неговите органолептични характеристики.

5.png
стамп.png

Ромът Nativo се съхранява в дъбови бъчви от бърбън и именно те дават финалната нотка на нашия продукт. Бъчвите преминават през огнено кръщение, за да съживят уловените съединения от предишни поколения ром. Те са внимателно подбрани според техния принос към аромата, цвета и вкуса на крайната смес. Използваме 10% нови бъчви, за да имаме уникален профил и вкус. 

Picture 1.png
Nativo Overproof
Nativo 15 year aged rum
54.0% ALC. VOL.

Autentico Nativo
Overproof 108

Overproof 108 е рядко срещано вкусно произведение на изкуството.
Комбинацията от отлежаване и уникален процес на накисване дава като резултат този великолепен ром, който задължително трябва да опитате ако имате влечение към категорията. Той е селекция от 8-годишни ромове, отлежали в бивши бъчви от бърбън с накисване на местно произведен шоколад, който добавя естествен шоколадов вкус.

 

Nativo Overproof е отлично балансиран. Истинските вкусове на черен и малцов шоколад се разпръскват елегантно, като същевременно позволяват на аромата на ром да свърши работата си. Това е рядко изключение от ароматизиран ром, който може да се пие чист, въпреки че би бил и чудесно допълнение към коктейли, изискващи шоколадов вкус

Аромат: Въпреки високият алкохолен градус, букетът е добре балансиран с шоколад, карамел, ванилия и тъмни плодове.
Вкус: Сложен шоколад, сладък, карамел, меласа, сушени черни смокини, дъбов въглен, ванилия, тютюн и канела.
Финал: Силен и дълъг финал.

40.0% ALC. VOL.

Autentico Nativo
15 YO

Това е чудесен пример за перфектен баланс, вдъхновение за нашия Master Blender. Това е сигурна препоръка за всеки повод и за онези, които търсят превъзходство и красота, вкус на добре изпълнена традиция. Превъзходен за консумация чист с кубче лед или миксология от висок клас. Произвежда се от меласа чрез непрекъсната дестилация и отлежава 15 години в бъчви от бърбън от американски бял дъб, под наблюдението и ръчната грижа на нашия опитен Master Blender.

Аромат: Съчетава мекотата на сушени плодове, карамел, ванилия със силата на дъб.
Вкус: Бленд от сладък мед, дъб, какао, подправки и портокалова кора.
Финал: Среден до дълъг финал.

nativo-20-year-rum (1)_edited_edited.png
13.png
4.png
7.png
8.png
9.png
16.png
40.0% ALC. VOL.

Autentico Nativo
20 YO

Това е Magnum Opus на Autentico Nativo Family, световно награждаван ром. Прекрасен ром от Pedigree, който изисква консумация в чист вид. Добавянето на всяка друга съставка, или дори лед, се счита за неуважение към традицията и качествата на тази необикновенна напитка. Отлежал 20 години този ром е израз на съвършенство, истинско произведение за колекционери, замислено за насладата на най-взискателните ценители.

Аромат: Изключителен комплекс, живи препечени аромати на тъмно печени ядки, карамелизирани червени плодове и дърво.
Вкус: Гладко тяло с експлозия на дъб, силен отлежал вкус и достъпни нотки на бърбън, подправки, цели ядки, череши, ванилия и ангелска нотка на сладост.
Финал: Гладко и дълго покритие

NA_ps2_09.jpg
bottom of page