top of page

ДИСТРИБУЦИЯ &

МАРКЕТИНГ v.2.0

Cherry Picking Co. е млада компания фокусирана в успешното представяне, разпространение и налагане на премиум спиртни напитки и безалкохолни филъри в национален мащаб. Отличителните качества различаващи организацията ни са личен подход, гъвкавост и професионализъм спрямо всеки наш партньор. А нашата педантичност, етика и професионални практики са резултат от доказан дългогодишен опит в търговията с бързооборотни стоки в страната.

 

Мащабът на компанията осигурява конкурентно предимствo в посока индивидуален проактивен маркетинг подход за успешно популяризиране на доверените ни марки.  А затвърдените дългогодишни отношения с търговските ни партньори на локално ниво оптимизират оперативно-логистичните ни разходи, характерни за поддържането и развитието на номеричната дистрибуция. 

100%
Национално покритие

6
Регионални
лог. центъра в страната 

38
споделени
търго
вски
представители

8000
търг. обекта с индиректна дистрибуция

ДИСТРИБУЦИЯ
ABOUT
Image by Steve Harvey

ЗА НАС

Историята на компанията ни започва през 2021г. в стремеж за постигане на нов, различен, модерен и бърз процес за разпространение и налагане на иновативни премиум алкохолни и безалкохолни брандове в търговската мрежа.  Доказаният търговски опит и умения на екипа ни, натрупани през последните 15 години са причина за редица успешни проекти и именно изградения професионален подход в работата е нашия двигател за бърз растеж. Ето защо през 2022г. разширихме дистрибуцията си на национално ниво в резултат партньорството ни с регионално разпределена мрежа логистични партньори.

 

Утвърдените и развиващи се иновативни практики определят Cherry-Picking Co. като лоялен целеустремен партньор, мотивиран от бързо променящата се пазарна среда в страната. А ежедневно растящата ни дистрибуционна мрежа и доверието на нашите партньори валидира избраната от нас стратегия и ни тласка да продължим развитието си. Сред партньорите ни днес се отличават международно признати брандове като: Three Sixty Vodka, Mr. Black, Knut Hansen Gin, Kástra Elión vodka, Mintis Gin, Soda Libre, Topanito Tequila&Mezcal, J.Gasco, Autentico Nativo, Aluna Coconut, Shatler's Cocktails и други.

В Cherry Picking Co. вярваме, че изграждането на дългосрочни взаимоотношения е фундамент за налагането на прецизна селекция от комплиментиращи се марки в динамичен пазар като България. За нас е привилегия да служим като посредник между партньорите ни и пазара, като гарантираме, че очакванията за отлични резултати и на двете страни са изпълнени

Official representative of

PRODUCTS

"Не се занимавайте с църкви, правителствени сгради или градски площади. Ако искате да научите повече за една култура, прекарайте една нощ из нейните барове"

- Хемингуей

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА БЮЛЕТИНА НИ

Научавайте първи за нови продукти, актуални промоции и намаления в онлайн магазина на Cherry Picking CO.

Благодарим Ви!

Contact

  • LinkedIn
  • Instagram
  • Facebook

500 Terry Francois Street

San Francisco, CA 94158

 

info@mysite.com

Tel: 123-456-7890

Fax: 123-456-7890

Contact Us

Съобщението Ви е получено.

Благодарим Ви!

Поръчай тук:

Условия за ползване

CONTACT
bottom of page