top of page
ShatlersLogo_1C_edited_edited.png
pngegg (13).png
Shatlers_LongIsland_edited.png

БАРМАН в КЕНЧЕ

Представяме ти SHATLER'S - селекция от високоалкохолни, готови за пиене коктейли. Създадени в Германия да въплъщават артистичността на миксологията, доставяйки свеж вкус от първокласни съставки, удобно опаковани в нашите 250мл кенове.

Обожаваш Мохито, но го пиеш само на бар... Опитай свежия вкус на нашето Мохито, което е перфектна комбинация от първокласен ром, свежи цитрусово-ментови нотки и сладост от кафява захар. Или можете да избереш нашата изкушаваща тропическа Пина Колада, която съчетава бял ром, кокосов ликьор и истински сок от ананас, за да предложи освежаващо бягство след дълъг работен ден в офиса.

Shatlers_PinaColada_edited.png
Freisteller_MInzblatt.png
Freisteller_MInzblatt_edited.png
pngegg (13).png
10.1% ABV
pngegg (12).png
Freisteller_MInzblatt.png
pngegg (11).png

SEX ON THE BEACH

Нашият "Секс на плажа" е направен с първокласна немска водка и истински сокове. Сладкият портокал и праскова и естественият кисел лайм създават уникален коктейл с дързък вкус. Насладете се на този класически микс край басейна, на къмпинг или след дълъг работен ден. Само добави лед или предварително изстуди за максимална наслада.

5 НЕПОВТОРИМО ВКУСНИ МИКСА:

24221-Sex-On-The-Beach-DDMFS-4x3-cd29644eb4e34a63a362584a342b4a30.png
Shatlers_SexontheBeach_edited.png

Нашите готови коктейли осигуряват удобство без компромис с качеството. За разлика от други продукти те представят "BAR QUALITY" концепция, следвайки висок стандарт за качество, истински съставки и класически наложени рецепти. Те са създадени като еднократни дози, което ги прави идеални за пикник, плажни излети или всеки момент, в който ви се допие качествен коктейл. Един лесен начин да се насладите на любимия си микс, без да се налага да посещавате бар. 

Freisteller_MInzblatt.png
Freisteller_MInzblatt_edited.png

Наздраве за удобство и страхотен вкус с любимия ви барман в кенче!

bottom of page