top of page

Животът е твърде кратък за обикновен джин

Свежият нов италиански джин с мента Pancalieri

ORIGINALE

Италианска мента от сорта "Pancalieri", грижливо ръчно подбрана хвойна, ухание на свеж лимон и богата ботаника, характерна за района на Пиемонте, помагат да освежите деня си по различен и нов начин. Mintis Originale ви носи вкус пълен със свежа мента и нюанс на лимонова кора с елегантен завършек на хвойна.

Pancalieri Fizz

100мл Mintis Originale
25мл пресен сок от лайм
50мл захарен сироп

Съставките се изсипват в шейкър с лед и се шейкват енергично. Прецежда се върху пресен лед в чаша хайбол (висока) и допълнете със сода. Гарнирайте с прясна мента и лайм.

Неозаглавен дизайн (55).png
Mintis Originale
WGinA22-Italian-SignatureBotanical.png
Mintis Clementina
CLEMENTINA

Отпуснете се с уникалните аромати на сочни узрели на слънцето мандарини от Италия. И тук отново гарантирано неповторим завършек от старателно ръчно подбрани плодове от италианска хвойна, с деликатен свеж намек за мента "Pancalieri", както и характерната за региона богата ботаника. Поглезете сетивата със свеж цитрусов аромат на зряла клементина в съвършенна комбинация с мента.

Clementina Negroni

50мл Mintis Clementina
50мл Campari
50мл италиански червен вермут

Смесете и сервирайте в рок чаша с големи кубчета лед. Гарнирайте с клементини и прясна мента. За лятна версия можете леко да изстискате прясна мандарина клементина в напитката с капка сода.

AMARENA

Amarena носи закачлив, сладко ухаещ вкус на захаросани череши, нежно балансирани с нотка на свежа мента и хвойнов завършек, които ще зарадват сетивата ви. Всяка глътка от този нежен ароматен танц от сладки череши Amarena от региона Pecetto, ръчно набрана италианска хвойна, характерната за нашите джинове мента Pancalieri ще остави у вас незабравимото усещане за безгрижно лято. 

Amarena Cherry

100 мл Mintis AMARENA

25 мл пресен сок от лайм
50 мл захарен сироп

Съставките се изсипват в шейкър с лед и се шейкват енергично. Прецежда се във висока чаша за мартини. Гарнирайте с прясна мента и череша.

Неозаглавен дизайн (58).png
Mintis Amarena
RIBESA

Отдайте се на отличителния и завладяващ аромат на узрял на слънце сочен касис, заедно с ръчно набрана италианска хвойна, билки от Пиемонте и лека нотка на мента. Mintis Ribesa носи аромат на сорбе от касис с нотка на мента и хвойна, за да осигури дълъг и свеж плодов финал.

Ribesa Nero

100 мл Mintis Ribesa

50 мл гренадин
25 мл пресен сок от лайм

Съставките се изсипват в шейкър с лед и се шейкват енергично. Прецежда се в ниска чаша. Гарнирайте с прясна мента и малини.

Неозаглавен дизайн (59).png
bottom of page