top of page
img32_edited.png
LOGO_edited.png

LEGENDARY ITALIAN 
DRINKS

100% НАТУРАЛНИ ИТАЛИАНСКИ премиум миксери, направени с внимателно подбрани съставки. Без изкуствени оцветители, подсладители и консерванти.

Легендата за

"Човекът петел"

timthumb.jpeg

Приключението на J.GASCO започва в началото на 1900 г., в Америка на мечтите и големите възможности. Това са години на забрана, на големи противоречия, на желание за свобода и спийки (търговски обекти, които продават нелегално алкохолни напитки) и Джузепе Гаско - известен като Джоузеф - знае това добре. Емигрирал от Италия, той се присъединява към чичо си Вито, за да работи в неговата транспортна компания. Компания, която обаче действа като прикритие за истинския семеен бизнес: производството и разпространението на алкохол

Младият Джузепе е умно момче, с усет към бизнеса и под крилото на чичо си расте бързо. Още от самото начало той започва да управлява и снабдява много от най-известните клубове в Ню Йорк, докато не му изниква идея, която ще бележи кариерата му: той забелязва, че спиртните напитки от нелегалния пазар са с лошо качество, имат лош вкус и са не се оценяват много от женското небце. Затова той решава да използва знанията, получени от баща си фармацевт в приготвянето на тоници, дижестиви и отвари, за да създаде линия от напитки, които смесени с алкохол, създават леки коктейли с изненадващо добър вкус.

timthumb (2).jpeg
timthumb (3).jpeg

Новото производство на газирани напитки веднага започва да дава плодове, всеки иска да опита коктейлите, приготвени с напитките на дребния италиано-американец от Галиполи, известен като "Uomo Gallo". Годините минават, популярността му расте, докато на 5.12.1933г, идва и краят на сухият режим, но Джоузеф не се отказва и продължава да работи.

 

Мечтата да създаде линия от перфектни натурални напитки, смесени с алкохол, но също и отлични като безалкохолни напитки, достигайки днес уникалния вкус на безалкохолни напитки, създадени с висококачествени съставки.

img32_edited_edited.png
bottom of page