top of page
Barenjager logo

Медният ликьор Bärenjäger има богата история. Легендата разказва, че сладката медена напитка се използвала още от 15-ти век за примамване на мечки, така че станала известна като bеrenfang („капан за мечки“).

Настоящата рецепта на напитката е усъвършенствана през 1700 г. и от тогава се произвежда от Schwarze & Schlichte, семейна немска компания с над 300 години опит в дестилирането. Подобно на много легендарни напитки, точните съставки за това как се прави Bärenjäger се пазят още в тайна.

можем да споделим обаче, че Ликьорът включва изцяло натурални съставки и специална селекция от билки и подправки, които допринасят за примамливия му вкус. А Когато отпиете може да усетите нотки на бахар, кардамон, канела и карамфил, което прави Bärenjäger изключително подходящ за зимните месеци.

Капан за мечки
Историята превърнала се в легенда

BJ_PP_Back02_01.jpg
Barenjager
BJ_PP_Honeycomb_Three_Alined_Uneven_edit
226гр
истински мед
във всяка бутилка 0,7л
35%
алкохол
SHK-Template-1-gold-1_edited_edited_edit

KOSHER продукт

ПРОИЗВеДЕН С НАЙ-ВИСОКАТА КОНЦЕНТРАЦИЯ НА ИЗЦЯЛО НАТУРАЛЕН МЕД, BÄRENJÄGER Е напитка в СОБСТВЕНа категория. А съдържанието на 35,0% алкохол го ПЕРФЕКТНОТО ДОПЪЛНЕНИЕ КЪМ ВСЕКИ КОКТЕЙЛ, който СЕ НУЖДАЕ ОТ ИЗЦЯЛО ЕСТЕСТВЕН ПОДСЛАДИТЕЛ.

Holz_mitLogo_1.jpg
bottom of page