top of page
150619_Friedrichs_Logo_4c _edited.png

Продуктите на Friedrichs се основават на дългогодишен опит и майсторство на дестилерията Steinhäger. Именно тя се отличава с най-високата компетентност в дестилацията на спиртни напитки от хвойна и най-дългата традиция в цяла Германия. В Щайнхаген хвойната се дестилира върху чиста мед от 1766 г.

4K8A1890.jpg
test2.jpeg

"Методът на дестилация Steinhäger прави разликата, която ще можете да опитате в Friedrichs Dry Gin."
 
Nollmann
MASTER DISTILLER от 40 години

Традиции в занаятчийството

FDG_Infografik-Destillation_white_english-copy.png
Хвойна
  Мая   
  Вода 
  Преса
  Смес 
  Меден казан
    Дестилат     
   Мицелат 
Алкохол
Вода  
     Билки    
  Меден казан

Джин с характер

Неозаглавен дизайн (4).png
Неозаглавен дизайн (6).png

FRIEDRICHS GIN LIQUEUR GRAPEFRUIT

FRIEDRICHS
DRY GIN

FRIEDRICHS GIN LIQUEUR GINGER

Friedrichs Gin Liqueur Grapefruit е ликьор на базата на Friedrichs Dry Gin, към който е добавен екстракт на розов грейпфрут.

Гладкият вкус на Friedrichs Dry Gin, комбиниран с цитрусово-тръпчиви нотки на грейпфрут, закръглен от нежна сладост, превръща немския класически джин в невероятен летен ликьор, който може да се пие чист или смесен с тоник.

 

Това прави Friedrichs Gin Liqueur Grapefruit летен ликьор незаменим за всеки повод и настроение, а препоръката ни за употреба е винаги да му се наслаждавате в компания с добри приятели

Friedrichs Dry Gin с 45% об. идва от традиционната дестилерия за джин и хвойна Steinhagen. Изработва се още ръчно, с любов и се произвежда само като малки партиди. Дестилиран 3 пъти, този джин се основава на плодове от хвойна и богата ботаника от растителни продукти, майсторство и традиция в нова и модерна форма.

Friedrichs Dry Gin е "London Dry Gin", който се дестилира в меден съд все още в Щайнхаген, използвайки уменията, развити в 250-годишна традиция в обработката на хвойната. Това придава на Friedrichs особено мек вкус. При производството на Friedrichs Dry Gin не се използват изкуствени аромати или оцветители.

Това е ликьор с несравнимия вкус на Friedrichs Dry Gin, съчетан в комбинация с отчетлив аромат на джинджифил.

Миксът от особено мекия сух джин с пикантно-тръпчивия аромат на джинджифил прави този ликьор едно истински неповторимо вкусово изживяване. Препоръчваме да сервирате Friedrichs Gin Liqueur Ginger чист или с тоник.

Вносител 

orange.png
3.png
2.png

FRIEDRICHS 

Bartender's Choice

Класика от ново поколение

Към класическата ботаника на Friedrichs като кора от кюрасо, розмарин, звездовиден анасон, лавандулов и жасминов цвет, тук наблягаме на нови и свежи акценти -  портокал и босилек. Това прави този джин по-цитрален и осигурява пълноценен и издържлив в миксология богат вкус. Благодарение на хармоничния си състав FRIEDRICHS Bartender's Choice подхожда за основа на всяка джин базирана напитка, както и служи като отчетлив акцент в менюто и най-претенциозните барове в Европа. 

bottom of page