top of page
fish-hook-angelhaken-A40PAW_edited_edited_edited.png

BARRACUDA SPICED RUM

Баракудата е изтънчен ловец. Той се плъзга без усилие през територията си, готов да достави неизбежната си хапка. Умелият хищник е вдъхновението и душата на Barracuda Spiced Rum. Карибите са произходът и дома на вносния ни ром. Типичният обемен вкус на ром придава на Barracuda неговия характер, а вкусът на екзотични плодове го прави всяка среща с него съдбоносна глътка съблазън. Защото повърхностната, наситена сладост е измамна. Баракудата започва изненадваща атака, и именно тогава усещаш нейното ухапване.

Barracuda Spiced Rum

Обем (л.) 0.7л.

Алкохолно съдържание: 35,0%

Производител: Friedrich Schwarze GmbH

Държава: Германия

Barracuda-Vorderseite_0-7l_weiss.jpg

Barracuda е пълноценна, мека композиция на ром с подправки. Ароматният карибски ром и плодови нотки бавно се плъзгат по небцето до върха на езика. Екстрактите от екзотични плодове изпълват сетивата и разцъфват в устата ви. А последните вълни на прибоя се раздуват от пикантната нотка на чили и след това рязко изгарят

#дистрибуция #вносител #cherrypickingbg

Постоянната острота прави Barracuda истинско предизвикателство. Нов, вълнуващ и атрактивен вкус, който е ненадминат. Напитка за чиста, дръзка наслада в бара или като микс с кола у дома. Неговата история е нападението от Карибите през пристанището през Германия.

bottom of page