top of page
three-sixty-original_edited.png

Диамантено пречистена до съвършенство

Създадена по иновативна технология за първи път в Германия през 2004г, THREE SIXTY е истинска първокласна водка: честна, безкомпромисна и филтрирана с диаманти до съвършенство. Геометричният дизайн на бутилката, вдъхновен от характерната форма на скъпоценните камъни, с отличаващ се етикет от черно кадифе, не оставя съмнение относно нейната изтънченост.

THREE SIXTY VODKA неслучайно е наречена „диамантът сред водките“. За производството й се използва само най-висок клас пшеница. След сложен процес на четирикратна дестилация, водката се пречиства чрез патентована технология за диамантенo филтриране. Това гарантира, че THREE SIXTY VODKA отговаря на нашите безкомпромисни стандарти за качество...и на Вашия също.

 

 

three_sixty_vodka_logo_300dpi_edited.jpg
8.png

КАК ПРАВИМ ВОДКАТА?

2.png

Извлечена директно от  Исландия, една от най-чистите екосистеми в света, водата използвана в производството на THREE SIXTY има ниско минерално съдържание и естествено алкално pH от 8,4. Няма вредни минерали, силициев диоксид или тежки метали, както и бактерии.

3.png

След това дълговерижните молекули се утаяват от спирта, т.е. те се променят от разтваряне в течността отново в твърдо състояние и се премахват с помощта на филтри за частици. Ако тези дълговерижни протеинови молекули не се отстранят, то водката може да стане мъглива, когато се съхранява при ниски температури.

1.png

В производството на THREE SIXTY се използва единствено и само най-висок премиум клас немска пшеница. Всяка реколта задължително преминава стриктен процес за контрол на качеството, преди да бъде приета в дестилерията

4.png

Финално с помощта на патентованата технология дестилатът преминава през още няколко филтърни слоя, които съдържат фин диамантен прах. Свойствата на този процес премахват дори най-малките суспендирани частици от дестилата, което позволява филтриране до 1 микрон - т.е. хилядна от милиметъра. За сравнение -  стандартът е от 15 до 30 микрона, което се счита за нормално

TSV Original_0,7l_2020_RZ_ohne Spiegelun
1786536_edited_edited.png
БЕЗ АЛЕРГЕНИ
408-4088311_vegan-icon-prohibido-fumar-h
ВЕГАН ПРОДУКТ
Artboard_15-512_edited_edited.png
БЕЗ ГЛУТЕН
Black and White Abstract Texture
42_STILLLIFE-11743.jpg

ORIGINAL

Обем (л.) 0.7л / 1.0л

Алк. съдържание: 37,5%

Производител: Friedrich Schwarze

Държава: Германия

Black and White Abstract Texture
42_STILLLIFE-11352.jpg

BLACK 42

Обем (л.) 0.7л./ 1.0л

Алк. съдържание: 42,0%

Производител: Friedrich Schwarze

Държава: Германия

Black and White Abstract Texture
42_STILLLIFE-11508.jpg

100 PROOF

Обем (л.) 0.7л.

Алк. съдържание: 50,0%

Производител: Friedrich Schwarze

Държава: Германия

bottom of page